Bike-show får mulighed for at Upplev Anfield

Vi er tilbage med gode nyheder! I starten af 2016 vil engelske motorcykel fans få mulighed for at Upplev Anfield. Denne arena er noget helt spektakulært og hvis du ikke vidste det i forvejen, kan vi afsløre, at det er her, den engelske fodbold klub Liverpool holder til. Bike-Show får dermed æren af at afholde vores show på en af verdens mest berømte scener, hvilket vi kun kan være tilfredse med. Vi er desuden lykkelige over, at der er en stor nok efterspørgsel på motorcykelshows til, at vi kan gøre vores for at fylde et stadion med 70.000 pladser. Desuden kommer det til at blive en ære at optræde for den royale familie, som er varslet møde op til vores show. Det er nok ikke på grund af os, men vi kommer ikke desto mindre til at optræde for dem – så det er bare dejligt!

Vores partnere på turen har med andre shows at gøre. Vi skal blandt andet optræde sammen med nogle af verdens bedste fodboldspillere for ikke at nævne en enorm kinesisk gymnastik forestilling, der har for vane at lave grafiske udtryk over hele banen. De laver en slags tegning gennem et nøje arrangeret bevægelses mønster, som kommer til at ligne rigtige mennesker. De skulle efter pålydende være 10.000 mennesker på banen og alle stå skulder til skulder, så det bliver en fornøjelse at kunne bevidne denne slags form for kunst tillige. Hvis du er heldig og har kabel tv, kan du fange hele showet på den engelske tv station BBC, som har planer om at sende live fra Anfield. Vi ved endnu ikke hvad, vi går på – men vi kommer nok ikke til at slutte showet af. Lige så snart vi ved mere, går vi på tasterne igen og giver en fuld opdatering med dato og klokkeslet.

Her er der et udpluk af hvad, du kan opleve i udsendelsen:

  • Bike-Show 2016
  • Wonderteam Football
  • China Pride 2016
  • Samt et væld af de bedste engelske musikere og bands.

Det bliver ikke et show, som du vil gå glip af, så hold dig opdateret her på siden eller på en af de større danske tv stationer.

Vi slutter af for denne gang med at ønske alle vores fans og hjælpere en rigtig god december måned. Vi håber I får en god jul og et skønt nytår! Til dem af jer, der er nye på siden, har vi kun at sige: “Bike-Show 2016 bliver noget nær det bedste motorcykel-show i historien”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *