Cannabis på vej mod legalisering i Danmark

Der har længe været snak i krogene – men nu ser det ud til, at det endelig er ved at blive en realitet. Medicinsk cannabis er på trapperne til at blive lovlig i handlen, siger flere fremstående forskere og politikere. Er det en god eller dårlig ting? Dette bliver behandlet konstant i den offentlige debat og vi ser ingen grund til at holde vores mening for os selv.

Køb cannabis frø på nettet

I mange år har det været lovligt at købe cannabis frø på nettet. Når dette er tilfældet, er vores holdning, at det ikke er en hemmelighed hvad danskerne bruger disse cannabis frø til. En forsigtig antagelse er, at de vel nok dyrker dem og avler skunk eller hamp til eget forbrug eller til flere end dem selv. Det er sikkert og vidst, at hampefrø også kan bruges i madlavning – men når man bestiller genetisk modificerede frø, er det nok ikke fordi, at de skal bruges i den sorte peber sovs.

At cannabis – eller skunk frø – som de hyppigst bliver kaldt, er lovlige at sælge, købe mv. i danmark kan kun betyde én ting. Denne er at en total legalisering er på vej i 2016 eller 2017, når de forskellige lovforslagsændringer er blevet vendt i folketinget.

Køb skunk frø lige når det passer dig

Når alt kommer til alt, er det ingen skam, at disse skunk frø bliver legaliseret. Vi er om ikke andet for det i stort omfang. Det handler nemlig om, at få hele processen afkriminaliseret og få nogle flere penge i skattekisten. I Holland har de lavet lignende forsøg førhen, som har vist sig at bære frugt og mange mener, at netop disse skattelettelser er kommet de mest udsatte i samfundet til hjælp. Hvis man kan købe sine skunk frø online, er der ikke brug for en mellemmand og hele det kriminelle element bliver fjernet uden at det skader andre end de kriminelle, naturligvis.

På billedet herunder kan du se hvordan et skunk frø ser ud, inden det er begyndt at spire. Se mere på http://cannabisshop.dk/.

skunk frø

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *