Cykelkrydstogt – Er det kommet for at blive?

Tag med Bike-Show på cykelkrydstogt!

Der er sikkert ikke særlig mange, der har hørt om dette fænomen, men vi er meget sikre på, at det er en ferieform, der er kommet for at blive! Konceptet kombinerer frisk luft med das og hygge for ikke at glemme et hav af kulturelle oplevelser i mange europæiske byer, som man ellers aldrig ville have overvejet at besøge. Det er nemlig ikke luftruterne, der danner rammen for hvor, man skal tage hen – men derimod floderne i Europa, der snor sig gennem de flotte landskaber og byder på langt flere unikke oplevelser end hvad, de gængse rejsearrangører normalt gør.

Når enden er god, er alting godt.

Sådan siger ordsproget og det er fuldstændig korrekt! Når du tager afsted på cykelkrydstogt, kan du virkelig mærke, at alle dagene har været noget helt specielt! Dette skyldes ganske enkelt, at hver enkelt dag fyldes med super interessante oplevelser, som du aldrig ville have fået, hvis det ikke var for dette nye koncept indenfor rejser. Læs mere på www.cykelkrydstogt.dk eller besøg www.cykelrejser.nu for inspiration til andre former for cykelferie!

1 Comment


  1. Vær iøvrigt opmærksom på, at der i øjeblikket kører en del kampagner for cykelkrydstogt i april og til sommer. Det kan være en god idé at bestille nu, hvis du vil sikre dig pladser og desuden bare have noget at planlægge udfra http://cykelkrydstogt.dk/

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *