Hvor finder jeg de bedste esport odds

Elsker du ligesom jeg betting og odds på esport? Det gør jeg i hvert fald, og jeg har i denne artikel skrevet en slags guide til hvor og hvordan du finder de bedste steder at finde odds på esport. Først vil jeg dog fortælle lidt om historien bag esport.

Esport står oprindeligt for electronic sports og historien og esport strækker sig egentlig nogle år tilbage. Tilbage i 1972 blev konkurrencemæssig gaming introduceret første gang. Den første turnering var med 24 studerende, og der blev spillet et spil kaldet Spacewar. Senere, op gennem 70’erne og 80’erne greb gaming mere og mere om sig. I det hele taget blev gaming mere seriøst og professionelt. I 90’erne blev f.eks. dannet en professionel gamer-liga også kaldet CPL. Efter denne blev dannet er det kun gået fremad for gaming generelt.

Esport som sportsgren er i fremdrift

I starten af nullerne fik gaming for alvor fart over feltet. Der skete gradvis en forandring i spillene. Hvor man nu, modsat tidligere skulle til at planlægge mere gennem et spil. Betting på esport var dog i nullerne ikke stort hos de etablerede bookmakere. På dette tidspunkt var det kun nogle få bookmakere der tilbød betting på esport og disse bookmakere var alle i USA.

Det først spil, man for alvor kunne oddse på var CS GO. Counterstrike er i dag det mest populære spil når der skal kigges på esport odds. I starten var der ikke special væddemål som det ses i dag ved alle bookmakere. Det har dog nu ændret sig. I dag kan du, når du oddser på esport oddse på virkelig mange udfald. F.eks. til CS:GO i Køln. Her er er væddemål hos Bet365 som korrekt score, handicap udfald, hvilket hold der først får kills og hvilket hold der får flest kills osv. Udover det, kan man ved nogle af bookmakerne også oddse live.

Esport betting på Dota 2, CS:GO og LOL.

I dag tilbyder de flest bookmakere odds på de fleste esports-grene. F.eks. Dota 2, Counterstrike, LOL – League of Legends, FIFA, World of Warcraft, plus nogle enkelte andre. I dag tilbyder Nordicbet, Unibet, Betfair, Bet365 og mange andre bookies odds på esport. Jeg kan bl.a. anbefale at tage et kig på de bl.a. Eodds og esporttips.dk, hvis du skal havde mere viden om dine esportsbets, inden du placerer dit væddemål.

Dette skal du være opmærksom på inden du oddser på esport

Som med alt bettting er det vigtigt at være disciplineret. Det er vigtigt at have en bankroll management konto og kun oddse 3-5 % af din rulle hver gang. Det er yderligere vigtigt, at man holder øje med spillernes kampform og Esports holdets seneste statistik. Hvis du skal oddse på CS:GO, kan jeg anbefale at kigge mod den største liga som er: ESL Pro League.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *