Tip til dig der ikke kan lide penge – forbliv i dit forsikringsselskab

Det er dyrt at have bil, det er der ingen tvivl om, men du kan rent faktisk spare et væsentligt beløb årligt uden at det kræver så meget.

Langt de fleste syntes det for dyrt. Vi skal bruge oseaner af kroner på at fylde vores bil op med benzin eller diesel med de høje benzinpriser, og bilen i sig selv er heller ikke billig på grund af alle mulige skatter og afgifter. Det kan godt være du syntes dette er helt fint, da pengene trods alt går til at lappe huller i vejene og til bedre skoler til vores børn. Men syntes du også det er helt fint at støtte store privatejede selskaber med penge som du ellers selv kunne bruge på masser af sjov og ballade?

Hvis du godt kan lide at spilde dine penge, så skal du ganske simpelt ikke gøre noget, men derimod forblive i dit forsikringsselskab, og ikke undersøge om du kan få en billigere bilforsikring et sted. Hvis du derimod gerne vil spare 1000 kroner, og måske meget mere, så er det hurtigt og let at undersøge om du ikke kan få lige så god bilforsikring i et andet forsikringsselskab.

En bilforsikring er bare en bilforsikring

Er der forskel på forsikringsselskaber? Ja selvfølgelig er der det, men overordnet set, så kan et forsikringsselskab ikke tilføje så meget andet end en garanti for at du får nogle penge i hånden i tilfælde af at du kommer ud for en ulykke eller et røveri. Derfor er det faktisk slet ikke så svært at sammenligne forsikringsselskaber som mange går og tror. Har du ikke undersøgt om du kan få billigere bilforsikring de sidste 2-3 år eller måske endnu længere, så kan der derfor ligge en kæmpe guldmine, du bare lige skal bore ned i.

Vi anbefaler sammenligning af bilforsikringer med 3 tilbud f.eks. igennem Forsikring Guru.

Lige så snart du har fået sendt en besked afsted via en portal om at du gerne vil have flere tilbud på bilforsikring og hvad du nu ellers gerne vil spare penge på, så konkurrere forsikringsselskaberne pludselig i langt højere grad end ellers om at give dig en god pris. Dette betyder også at det slet ikke er usandsynligt at spare 1000 kroner om året alene på bilforsikring. Folk der sammenligner forsikringer, spare normalt et sted mellem 2000 og 3000 kroner om året, men hvis du ikke har fået gjort noget ved dine forsikringer i en årrække, så kan der sagtens være endnu mere at spare. Tænk på at du måske maks bruger 2 timer på alt dt her samlet, og spare 2000 kroner på det efter skat. Hvor mange timer skal du ellers arbejde for at have 2000 kroner mere på din bankkonto?

God fornøjelse med at spare penge J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *