Nybegynder til Google AdWords?

Det er ikke let at finde ud af, og det skal det heller ikke være. Online marketing er efterhånden blevet en kunstform, hvor det ikke bare er alle og enhver, der kan udrette virtuelle mirakler på nettet. Anton Hoelstad er en af danmarks førende eksperter på området og vi vil herunder liste nogle eksempler på hvad, hans hjemmeside har at byde på.

Anton Hoelstad guides om Google AdWords

På hjemmesiden kan du finde et væld af guides omkring ADWords, som er Googles egen publicist platform. Dette redskab er specielt noget, som virksomheder tager i brug, når de vil ligge øverst på Google og betale for det hver gang, der er en potentiel kunde, der klikker ind på deres hjemmeside. Anton Hoelstad har skrevet en lang række guides hvori han deler ud af guldkorn og gennemgribende branchekendskab, som meningmand ellers ville skulle have ledt længe efter på egen hånd.

Guides til affiliate og AdSense

Anton Hoelstad har skrevet en lang række guides til hvordan, du bedst optimerer din hjemmeside, hvis du tjener penge gennem affiliate eller AdSense marketing. Han er kommet med nogle tips, der kan være yderst værdifulde for dem, der allerede er godt igang med deres online forretning – men serverer også gode råd til ham eller hende, der overvejer at starte op.

Hvis du besøger www.antonhoelsatd.dk kan du se mange flere guides og læse om bl.a. SEO, iværksætteri, email marketing, e-handel og 17 andre terminologier under online marketing paraplyen. Man kan roligt konkludere, at Anton ikke bare er en af de førende danske online marketers – måske er han rent faktisk den mest alsidige med det mest omsluttende indblik i de mange facetter, online marketing består af. Dette er hans egen hjemmeside et klart bevis på. For lige at runde indlægget af, vil vi gerne komme med en lille anmeldelse af samme herunder.

Hjemmesiden er udviklet i et stilrent design med troværdige farver og pæne, venlige kontraster. Den er med andre ord lige så præsentabel og tillidsvækkende, som man kunne ønske sig. Og det gælder ligeledes billedet af Anton Hoelstad, der fremstår som et meget professionelt og dannet menneske med et glimt i øjet. Anton fortæller om sig selv og sin baggrund nederst på forsiden og det er ikke småting, der pryder hans CV. Udover at have brancherelevant arbejdserfaring har han en kandidatgrad i økonomisk markedsføring, hvilket endnu en gang understøtter hans kompetencer og graden af komfort, der vil opstå i et samarbejde med ham.

Hvis du går med overvejelser omkring online marketing, er det første, du bør gøre, at besøge hans hjemmeside.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *