Nyt badeværelse København

Hvis du er på udkig efter et badeværelse København eller omegn, kan vi anbefale at tage kontakt til det firma, der hedder Badmodul. Det var dem, der i tidernes morgen, assisterede os med nyt badeværelse til vores største show hidtil! Dem, af jer derude, der var med til at opleve showet, kan med sikkerhed skrive under på, at det var en forfriskende oplevelse at gå på toilettet, sammenlignet med sidste år, hvor det hele nærmest var ved at falde fra hinanden. Bruse nicher og toiletter valgte vi at bestille fra en anden leverandør (se det tidligere opslag på hjemmesiden), men flise arbejde på både gulve og vægge kommer fra ovennævnte firma.

Hvis vi skal fremhæve et par ting, der gjorde det værd at arbejde sammen med dem, skal det først og fremmest nævnes, at deres side giver en rig mulighed for at eksperimentere med materialer og priser. Hvor de fleste andre firmaer kommer med et skøn på en opgave, kan man her selv beregne prisen udfra kvadratmeter og arealer. Ligeledes har man mulighed for at fra- og tilvælge en masse dele og selv bestemme farver på fliser mv. Dette var de ting, der gjorde at vi valgte firmaet. Et nyt badeværelse skaber ikke sig selv, og det er ikke vores intention at bruge flere uger på at indhente tilbud og gøre ved.

På billedet herunder kan du se det færdige resultat. Bemærk især fliser på væggene og gulvet. Dette er et stykke arbejde udført af kompetente fagfolk, som man ikke kan kimse af. Ved første fremvisning havde vi rent faktisk ikke noget at sætte en finger på. En anelse af fugemassen var badeværelse Københavnendda stadig våd, da vi blev inviteret over. Døm selv resultatet! De håndværkere, der var på opgaven, sagde ikke meget. Der var med andre ord rene linjer i forhold til vores behov og deres forståelse herfor. Og det er altid rart, når man ikke skal bøvle med håndværkere. De fleste kender jo sikkert til diverse konflikter eller kontroverser mellem håndværkere og kunder, men denne slags var der altså ikke noget af her. Når alt kommer til alt, var det en fornøjelse at få lavet nyt badeværelse, hvor det mange gange bliver et Helvede for folk. Det står ikke færdigt til tiden og folk skal pludselig forsørge i gårde eller opstillede toiletter til formålet. Her er ikke tale om en festival eller andet – det er vores hjem eller vores arbejdsplads – og det vigtigste for os er naturligvis, at folk som møder op til vores shows, har de bedste faciliteter til rådighed. Dette fik de!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *