På jagt efter gamer stole

Forleden var jeg i El-giganten for at kigge efter en gamer stol. Jeg var blevet træt af min efterhånden udslidte sækkestol. Så jeg trængte til noget nyt gear. Det første jeg gjorde var at slå billig gamer stol op på Pricerunner, her fandt jeg dog ikke noget særligt. Jeg kiggede i stedet efter forskellige guides omkring computerstole og Gaming stole. Det var her at jeg stødte på denne omkring gamer stole.

Siden gav mig et godt overblik over hvad jeg skulle vælge til mit nye Gaming eventyr.

Jeg gik derefter straks på hjemmesiden webdanes.dk og bestilte min første gaming stol. Efter to dage hentede jeg den i den nærmeste pakkeshop, og jeg var klar til at spille en masse computerspil, så som Counter strike, Dota, minecraft, you name it. Jeg fandt i øvrigt også et headset på selv samme side, da det er vigtigt at have en god lyd når man spiller computerspil. Dette er med til at gøre oplevelsen så indlevende som muligt.

Efter jeg har prøvet at sidde i en god gamerstol, kan jeg kun anbefale andre at investere og kigge ordentligt efter en god stol. Alternativt kan du også finde en god ergonomisk kontorstol, dog er de fleste Gaming-stole efterhånden ergonomisk korrekte og en god investering for dig selv og din krop.

Er billige gaming stole også gode?

Når du kigger efter en billig gamer stol, skal du sikre dig at de har en god ergonomisk støtte i ryggen. Du skal sikre dig at stolen har den rigtige mobilitet og støtte til både ryg nakke og bagdel. billig gamer stol

For ekstra komfort, skal du også se på om ryglænet kan bøjes, og i hvor mange grader. F.eks. kan DXRacer King Gaming stolen bøjes 170 grader tilbage, så du også kan holde pauser ind imellem. Det er også vigtigt at se om stolen har en ekstra støttepude til lænden. Jeg har selv erfaret, at jeg kan få utrolig ondt i den nederste del af ryggen, hvis ikke jeg har noget ekstra støtte her.

Det er selvfølgelig meget individuelt hvordan man sidder på den ene stol fremfor den anden stol. Forudsætningerne skal dog være på plads for at få den bedste siddekvalitet, og det er netop nogle af disse ting jeg pointerer.

Når du sikrer dig at disse ting er på plads er du godt på vej. Når du skal købe en stol, kan du sagtens se efter brugte stole på for eksempel DBA eller Gul og Gratis. På disse sider findes der en del brugte gamer stole til billige priser. Ofte er disse stole også af en ganske god kvalitet. Til sidst vil jeg blot ønske dig held og lykke i jagten på den bedste og billigste gaming stol.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *