VR briller nu og i fremtiden

Jeg har fulgt med i medierne på det sidste, og jeg må indrømme, at jeg er blevet lidt betaget af dette virtual reality. Hvad er et egentlig det kan, og har det en fremtid, eller går det ligesom med Minidisc? Det har jeg sat mig for at finde ud af.

Min allerførste tanke var at jeg ville læse alt hvad jeg kunne om denne nye dille, ikke kun om brillerne, men også om VR spil og oplevelser og 360 graders kameraer, og til dette var jeg heldig at finde en side kaldet VRguide, her blev jeg ledet godt på vej i forhold til køb af VR briller inden for dette nye medie. Min oprindelige interesse blev vækket, da jeg så at Oculus Rift var blevet købt af Facebook. Efter det tænkte jeg, at når Mark Suckerberg køber det for så mange penge, så er det fordi at mediet har potentiale. Jeg har selv overvejet et køb af Oculus Rift brillen, men de blev ganske enkelt udsolgt på ganske få minutter. I stedet håbede jeg, at jeg havde en chance for at købe den nye brille fra HTC Hive, men den blev også udsolgt ganske hurtigt. Flere steder på nettet har jeg også set test af HTC Hive controllerne, og jeg har virkelig haft lyst til at prøve dem. Jeg tror, det er en helt anden verden man kommer ind i, selvom det er en virtuel verden.

Efter at have set en anmeldelse på VRguide på Samsung Gear VR, besluttede jeg mig for at sådan et par briller, skulle jeg da virkelig ud at købe. Da jeg var i Kolding Storcenter, besluttede jeg mig for at gå ind i den nærmeste telefonbutik. Her fandt jeg så ud af, at man skulle have en Samsung telefon for at det kunne virke. Jeg var sikker på at den passede til alle telefoner, men det var altså kun til Samsung. Jeg besluttede mig i stedet for at lede efter et headset der var kompatibel til iPhone, og her fandt jeg i stedet en VR box 2.0. Det mest spændende for mig bliver når PlayStation udkommer med deres PlayStation VR headset. Jeg tror, at de rammer mere hovedet på sømmet i forhold til fremtiden, og de muligheder der foreligger, da de rammer bedre mod spil-entusiaster og gamere. Godt nok har Oculus Rift også en kæmpe platform, men ikke nær så stor en fanskare af gamere som Sony har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *